NBA

Μπακς: Ο Μίντλετον έσωσε εντυπωσιακά το airball τρίποντο του Γιάννη

Οι Μπακς αντιμετωπίζουν στην Ατλάντα τους Χοκς στο game 4 της σειράς των τελικών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακόμα ψάχνει τα πατήματά του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 20 πόντους- 12 ριμπάουντ και 15 ασίστ και οι Μπακς πήραν σκούπα καθώς μετά το 120-103 επί του Μαϊάμι έκαναν το 4-0 και πέρασαν στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας. Κάπως έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του πήραν εκδίκηση από το Μαϊάμι που πέρυσι τους είχε αφήσει εκτός τελικού Ανατολής. Στα πλέι οφ του 2020 οι Χιτ είχαν επικρατήσει 4-1 των Μπακς οι οποίο πλέον περιμένουν το νικητή της σειράς Νετς- Σέλτικς (2-1 μέχρι στιγμής). Το Μιλγουόκι έκανε εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο όταν κι ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση. Οι Χιτ προηγήθηκαν 64-57 στο πρώτο μέρος αλλά ένα τρομερό τρίτο δωδεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 34-21) από τους Μπακς άλλαξε όλη τη μορφή του αγώνα. Με τον Γιάννη να κάνει triple double οι Μπακς επικράτησαν 63-39 στο επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου κι έφτασαν στο 4-0 και στην πρόκριση. ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ: Μπάτλερ 12, Αρίζα 11, Αντεμπάγιο 20, Ρόμπινσον 5, Ντράγκιτς 13, Χίρο 14, Ντέντμον. Ναν 18, Ιγκαντάλα 8, Βίνσεντ, Ατσιούβα 2, Οκπάλα, Στρας ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: Μίντλετον 20, Αντετοκούνμπο 20, Λόπεζ 25, Κόνατον 2, Χόλιντεϊ 11, Φορμπς 22, Πόρτις 13, Τάκερ 4, Τιγκ 3, Μπράιαντ, Μέριλ, Ντιακιτέ, Τζάκσον, Τουπάν
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι Μπακς αντιμετωπίζουν στην Ατλάντα τους Χοκς στο game 4 της σειράς των τελικών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακόμα ψάχνει τα πατήματά του.

Στην πρώτη περίοδο του αγώνα των Μπακς με τους Χοκς ο Γιάννης ήταν ελεύθερος και αστόχησε σε τρίποντο, ωστόσο ο Μίντλετον βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και πήρε το ριμπάουντ και έβαλε το καλάθι.

 

Exit mobile version