NBA

Μπακς: Ο πρόεδρος τους στην Αθήνα για τον Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς, βρέθηκε στην Αθήνα προ ημερών. Προφανώς και δεν ήταν σύμπτωση καθώς στο ίδιο μέρος βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το θέμα του συμβολαίου του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς απασχολεί όχι μόνο τις δύο πλευρές αλλά και το NBA. Αρκετές ομάδες καραδοκούν προκειμένου να διαπιστώσουν αν...

NBA: Θέλουν τον Αντετοκούνμπο οι Ντάλας Μάβερικς
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς, βρέθηκε στην Αθήνα προ ημερών. Προφανώς και δεν ήταν σύμπτωση καθώς στο ίδιο μέρος βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το θέμα του συμβολαίου του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς απασχολεί όχι μόνο τις δύο πλευρές αλλά και το NBA. Αρκετές ομάδες καραδοκούν προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο Γιάννης θα αφήσει το Μιλγουόκι ώστε να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο: Έτοιμοι να του προσφέρουν «supermax» συμβόλαιο οι Μπακς!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον το θέμα το χειρίζονται οι… υψηλά ιστάμενοι. Γι’ αυτό και πριν από περίπου μια εβδομάδα, με ιδιωτική πτήση, βρέθηκε στην Αθήνα, ο πρόεδρος των Μπακς.

Βεβαίως και υπήρξε συνάντηση με τον Αντετοκούνμπο, αλλά περισσότερα πράγματα δεν έγιναν γνωστά. Το ότι οι Μπακς μεταφέρουν όμως το πεδίο των συζητήσεων επί ελληνικού εδάφους και κάνει… τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα ο ίδιος ο πρόεδρος, φανερώνει πρωτίστως την τεράστια θέληση να κάνουν κάτι ώστε να τον κρατήσουν για πάντα στο Μιλγουόκι.

Μάλιστα, πριν από τον πρόεδρο είχε έρθει και ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ στην Ελλάδα, επίσης για να μιλήσει με τον Γιάννη.
Ο Γιάννης δεν έχει ανοιξει τα χαρτιά του ακόμα. Βεβαίως το καλοκαίρι είχε πει ότι θα του άρεσε να μείνει στο Μιλγουόκι αλλά… ποτέ μη λες ποτέ όταν πρόκειται για διαπραγμάτευση. Και για τεράστια ποσά ή στόχους.

Exit mobile version