NBA

CP3 και Τζόρνταν θα έπρεπε να είναι φυλακή… λόγω Μπράντον Νάιτ (vid)

Επική ατάκα πέταξε ο Στέφεν Τζάκσον στον καλεσμένο της εκπομπής του Κρις Πολ, όταν του θύμισε εκείνο το τρομακτικό κάρφωμα του τότε συμπαίκτη του, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, πάνω από τον Μπράντον Νάιτ. Ο Στέφεν Τζάκσον ξέρει να πετάει ατάκες «φωτιά» σε όσους έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του και το ξέρουμε όλοι αυτό. Για ακόμη μία φορά...

Τζόρνταν
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επική ατάκα πέταξε ο Στέφεν Τζάκσον στον καλεσμένο της εκπομπής του Κρις Πολ, όταν του θύμισε εκείνο το τρομακτικό κάρφωμα του τότε συμπαίκτη του, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, πάνω από τον Μπράντον Νάιτ.

Ο Στέφεν Τζάκσον ξέρει να πετάει ατάκες «φωτιά» σε όσους έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του και το ξέρουμε όλοι αυτό. Για ακόμη μία φορά έδωσε «πάσα» σε καλεσμένο του, αυτή τη φορά στον CP3, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως «Εσύ και ΝτεΆντρε θα έπρεπε να ήσασταν στη φυλακή γιατί… δολοφονήσατε τον Νάιτ».

Συγκεκριμένα, ήταν 10 Μαρτίου 2013 όταν οι Κλίπερς είχαν υποδεχθεί τους Πίστονς στο STAPLES Center.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη φάση που θα «έβγαζαν» οι Κρις Πολ και ΝτεΆντρε Τζόρνταν,παρά το γεγονός ότι επικρατούσε ο χαρακτηρισμός «lob city» για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο βραχύσωμος πλέι μέικερ ύψωσε τη μπάλα και ο επερχόμενος Τζόρνταν, όχι μόνο «κατεδάφισε» τη μπασκέτα, αλλά και τον… δύσμοιρο Μπράντον Νάιτ που έκανε το λάθος να τον παρεμποδίσει.

Θυμηθείτε εδώ εκείνο το πραγματικά απίθανο poster dunk του ΝτεΆντρε Τζόρνταν:

Exit mobile version