NBA

Επίσημο: MVP του NBA o Γιάννης Αντετοκούνμπο

Είναι επίσημο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην καριέρα του στο NBA αναδείχθηκε MVP. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του NBA για τη σεζόν 2019- 20. Ο Greek Freak για δεύτερη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά και καλύτερος αμυντικός...

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι επίσημο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην καριέρα του στο NBA αναδείχθηκε MVP.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του NBA για τη σεζόν 2019- 20.

Ο Greek Freak για δεύτερη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά και καλύτερος αμυντικός την ίδια σεζόν κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει.

Μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Χακίμ Ολάζουον και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν καταφέρει να αναδειχθούν την ίδια σεζόν MVP και Καλύτερος Αμυντικός στο NBA.

Ο Μάικλ Τζόρνταν το έκανε το 1988. Ο Χακίμ Ολάζουν το έκανε το 1994. Χρειάστηκε να περάσουν 26 χρόνια ώστε να βρεθεί ο τρίτος παίκτης που θα πετύχαινε το ίδιο. Κι αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ στην ψηφοφορία συγκέντρωσε 85/101 ψήφους 1ης θέσης και 16 της 2η. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε την… πλάτη του Greek Freak ο οποίος πήρε 16 ψήφους για την πρώτη θέση, 884 για τη δεύτερη και 1 για την 3η θέση.

Συνολικά ο «Giannis» συγκέντρωσε 962 ψήφους, ενώ ο «Βασιλιάς» 753.

Exit mobile version