NBA

ESPN: Ο Γιάννης προηγείται στην κούρσα του MVP (pic)

To ESPN διοργάνωσε ψηφοφορία για τον φετινό MVP του ΝΒΑ και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προηγείται του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν το ΝΒΑ κλήθηκαν να επιλέξουν τον παίκτη που θα αναδειχθεί ο κορυφαίος παίκτης για τη σεζόν 2019-20 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρώτος στην σχετική ψηφοφορία. H ψηφοφορία...

Αντετοκούνμπο- ESPN
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

To ESPN διοργάνωσε ψηφοφορία για τον φετινό MVP του ΝΒΑ και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προηγείται του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν το ΝΒΑ κλήθηκαν να επιλέξουν τον παίκτη που θα αναδειχθεί ο κορυφαίος παίκτης για τη σεζόν 2019-20 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρώτος στην σχετική ψηφοφορία.

H ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε με παρόμοιο τρόπο σαν και αυτή του ΝΒΑ. Η ψήφος για την πρώτη θέση μεταφράζεται με 10 πόντους, η δεύτερη με 7, η τρίτη με 5, η τέταρτη με 3 και η πέμπτη με 1 πόντο. Έτσι λοιπόν, ο Greak Freak συγκέντρωσε συνολικά 670 πόντους κρατώντας τα ηνία της πρωτιάς από το ESPN.

Ο Αντετοκούνμπο, μέχρι να μπει το λουκέτο στο ΝΒΑ λόγω κορονοϊού, είχε κατά μέσο όρο 29,6 πόντους, 13,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ και η επίδραση του στο παιχνίδι είναι 31,7 βαθμοί (από τα καλύτερα της ιστορίας του ΝΒΑ).

Exit mobile version