NBA

«Εξαφάνισαν» τους Τίμπεργουλβς οι Ρόκετς (vid)

Επίδειξη δύναμης από τις «ρουκέτες» του Χιούστον, που διέλυσαν την ομάδα της Μινεσότα

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Καθόλου δεν δυσκολεύτηκαν οι Ρόκετς να πάρουν και την δεύτερη νίκη κόντρα τους Τίμπεργουλβς με 102-82 και πλέον πηγαίνουν στην Μινεσότα, με μοναδικό στόχο την «σκούπα».

Η ομάδα του Χάρντεν ήταν εξαιρετική και εκτός της πρώτης περιόδου, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της, εξαφανίζοντας τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα οι Ρόκετς κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά μέχρι και στους 25 πόντους (71-46) λίγο πριν την λήξη της τρίτης περιόδου και κάπου εκεί φάνηκε πως το παιχνίδι είχε κριθεί, με την ομάδα της Μινεσότα να μην μπορεί να βρει κάποιο σημείο ώστε να ξεσπάσει και να επιστρέψει.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κρις Πολ, ο οποίος σκόραρε 27 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ ο Γκρίν πρόσθεσε ακόμα 19. Ο Χάρντεν έμεινε στους 12 πόντους, κάτι που ευτυχώς για την ομάδα του Χιούστον δεν της κόστισε.

Για τους ηττημένους τώρα, ο Μπιέλιτσα ήταν ο μόνος που κατάφερε να ξεχωρίσει βάζοντας 16 πόντους, ενώ στα χαμηλά κινήθηκε ο Γουίγκινς που σκόραρε 13, όντας απογοητευτικός.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα :

https://www.youtube.com/watch?v=n9eRzq8yc8w

Τα αποτελέσματα : 

 

Exit mobile version