Ο σέντερ των Χιτ παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του στα ματς

Μπορεί οι Μαϊάμι Χιτ να έχουν σχεδόν «κλειδώσει» τα πλέι οφ και να κυνηγούν ένα καλό πλασάρισμα, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που είναι έξω φρενών με την ομάδα του. Και όχι όποιος και όποιος, αλλά ο – κατά γενική ομολογία – καλύτερός της τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο λόγος για τον Χασάν Γουάιτσαϊντ, ο οποίος τα έχει βάλει με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Σπόελστρα, ο οποίος συνεχίζει να τον περιορίζει στον πάγκο για αρκετά λεπτά, όταν η ομάδα του αντιμετωπίζει ομάδα με χαμηλό σχήμα.

Ο σέντερ των Χιτ που είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, βλέπει τον προπονητή του να τον αφήνει στον πάγκο ακόμη και σε ματς που είναι το σκορ κοντά, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

«Είναι ενοχλητικό. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Έχεις έναν από τους καλύτερους σέντερ στο πρωτάθλημα. Γιατί να παίζεις όπως οι αντίπαλοί σου; Πολλές ομάδες δεν έχουν καλό σέντερ. Θα παίξουν με χαμηλό σχήμα. Εμείς έχουμε! Ολη αυτή η κατάσταση είναι σκέτα σκατά!», είπε ο έξαλλος Γουάιτσαϊντ, που πρόσθεσε:

«Δε ξέρω αν αυτό γίνεται για να περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής μου για λόγους προστασίας από τραυματισμούς. Αλλά όλη τη χρονιά συμβαίνει αυτό και είναι πολύ σκληρό για μένα. Δεν το καταλαβαίνω και είμαι έξαλλος!».

Εκείνη τη στιγμή υπεύθυνος της ομάδας σταμάτησε τη συνέντευξη του παίκτη (!), με τον Σπόελστρα να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

«Θα πάρει περισσότερο χρόνο. Μπορείς να λες ότι θες πίσω από τις σκηνές, αλλά την ώρα του αγώνα θα κάνουμε ότι θεωρούμε σωστό για την ομάδα. Με την Φιλαδέλφεια είχε κάποιες καλές στιγμές. Αλλά όταν χαμηλώνουν το σχήμα, πρέπει να κάνω το ίδιο. Χρειαζόμουν ταχύτητα στο ματς».

Σίγουρα οι Χιτ δε πάνε και με το καλύτερο κλίμα στα πλέι οφ…