NBA

Γιάννης- Λεμπρόν: Οι… ομοιότητες που δείχνουν Χιτ; (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς ίσως έχουν περισσότερα κοινά απ΄ότι έχεις φανταστεί μέχρι τώρα.  Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι απλά συμπτώσεις, κάποιος άλλος πεπρωμένο, αλλά οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας  έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Γιάννης θα πάει στους Μαϊάμι Χιτ, όπως είχε κάνει και ο ΛεΜπρόν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι...

Γιάννης Αντετοκούνμπο- ΛεΜπρόν Τζέιμς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς ίσως έχουν περισσότερα κοινά απ΄ότι έχεις φανταστεί μέχρι τώρα. 

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι απλά συμπτώσεις, κάποιος άλλος πεπρωμένο, αλλά οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας  έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Γιάννης θα πάει στους Μαϊάμι Χιτ, όπως είχε κάνει και ο ΛεΜπρόν.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο  Greek Freak βαδίζει στα χνάρια του «Βασιλιά». Σύμφωνα με το Basketball Forever  οι δύο παίκτες έχουν πολλά κοινά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Το 2003 ο ΛεΜπρόν έγινε ντραφτ, ενώ το 2013 ο Έλληνας σταρ.

Το 2009 ο Αμερικανός για πρώτη φορά κέρδισε τον τίτλο του MVP, ενώ το 2019 ήταν η πρώτη φορά του Αντετοκούνμπο.

Το 2009 ο Τζέιμς έχασε 4-2 στους τελικούς της Ανατολής, το 2019 ο Γιάννης έχασε 4-2 στους τελικού της Ανατολικής Περιφέρειας.

Το 2010 ο «Βασιλιάς ηττήθηκε στους ημιτελικούς της Ανατολής και το 2020 ο Giannis δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς.

Το επόμενο βήμα του Λεμπρόν Τζέιμς ήταν να πάει στους Μαϊάμι Χιτ, μήπως θα γίνει κάτι αντίστοιχο και με τον Αντετοκούνμπο;

Ο MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου έχει δηλώσει πάντως ότι θα παραμείνει πιστός στους Μιλγουόκι Μπακς.

 

Exit mobile version