NBA

Γκομπέρ για Σακίλ: «Έδειξε ποιος είναι – Θα συνεχίσω να του πηγαίνω κόντρα»

Ο Σακίλ Ο ' Νιλ είχε πριν μέρες εκφράσει τις αμφιβολίες του αν το νέο συμβόλαιο του Ρούντι Γκομέρ, ανταποκρίνεται στις ικανότητες του Γάλλου, με τον τελευταίο να απαντάει.

Σακίλ
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Σακίλ Ο ‘ Νιλ είχε πριν μέρες εκφράσει τις αμφιβολίες του αν το νέο συμβόλαιο του Ρούντι Γκομπέρ, ανταποκρίνεται στις ικανότητες του Γάλλου, με τον τελευταίο να απαντάει.

Η κόντρα του Σακίλ Ο ‘ Νιλ με τον Ρούντι Γκομπέρ φαίνεται πως βρίσκεται στην κορύφωση της. Ο θρυλικός σέντερ είχε τονίσει για το νέο συμβόλαιο του σέντερ των Τζαζ:

«Δεν πρόκειται να το μισήσω, αλλά αυτό το συμβόλαιο αποτελεί έμπνευση για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Μπορείς να έχεις μέσο όρο 11 πόντους στο ΝΒΑ και να πάρεις 200 εκατομμύρια”.

Ενώ αν έπαιζε ο ίδιος κόντρα στον Γκομπέρ είπε: «Θα είχα 45 πόντους, 16 ριμπάουντ, 10 χαμένες βολές σε 3 περιόδους. Θα είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και θα είχε αποβληθεί με φάουλ σε 3 περιόδους».

ο Γάλλος σέντερ έδωσε όμως την δική του απάντηση: «Δεν υπάρχει κάποιο παράπονο. Αν οι άνθρωποι θέλουν να μιλούν αρνητικά για εμένα ή να μην αποδέχονται αυτά που κάνω είναι δικό τους θέμα και δείχνει ποιοι είναι εκείνοι. Θα είμαι πάντα χαρούμενος όταν κάποιος πάει κόντρα στις πιθανότητες. Και θα συνεχίσω να τους πηγαίνω κόντρα».

NBA: Εύκολα οι Νετς, ήττα για τους Κλίπερς (vids)

Λέικερς: Δύσκολη νίκη κόντρα στους Γκρίζλις

Exit mobile version