NBA

Γουέιντ: «Ο Γιάννης είναι o MVP αλλά ο ΛεΜπρόν είναι ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο Ντουέιν Γουέιντ εξήγησε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μεν το φαβορί για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του MVP όμως ξεκαθάρισε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου στη 17η σεζόν του στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ. Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουέιν Γουέιντ: «Ο Γιάννης άρχισε τη σεζόν ως MVP και δεν...

Αντετοκούνμπο Γουέιντ
Αντετοκούνμπο Γουέιντ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ντουέιν Γουέιντ εξήγησε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μεν το φαβορί για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του MVP όμως ξεκαθάρισε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου στη 17η σεζόν του στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουέιν Γουέιντ:

«Ο Γιάννης άρχισε τη σεζόν ως MVP και δεν έχασε αυτό το στάτους. Ο ΛεΜπρόν είχε αρχίσει να τον πλησιάζει μέχρι την διακοπή και πιστεύω πως θα γινόταν μάχη στα 20 τελευταία παιχνίδια. Ο Γιάννης δεν έχει χάσει το βραβείο, είναι το φαβορί και φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά σε μία… φούσκα! (vids)

Ο ΛεΜπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και διανύει την 17η σεζόν του στο πρωτάθλημα. Αν υπήρχε βραβείο γι’ αυτό, θα το έπαιρνε χωρίς αμφιβολία και συζήτηση. Όμως, συνολικά ο Αντετοκούνμπο είναι MVP της χρονιάς και πιστεύω πως θα πάρει και φέτος το βραβείο».

Exit mobile version