NBA

Γουόριορς: Απίστευτη κατάρρευση και ήττα από τους Κλίπερς (vid)

Οι Γουόριορς κατέρρευσαν και οι Κλίπερς ισοφάρισαν τη σειρά παίρνοντας το πλεονέκτημα

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τρομερό βράδυ είχαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, που αν και βρέθηκε πίσω ακόμα και με 31 πόντους κόντρα στους Γουόριορς, επέστρεψαν και νίκησαν με 135-131.

Οι πρωταθλητές μπήκαν αρκετά φουριόζοι στο παρκέ και πήραν… κεφάλι στο σκορ δείχνοντας ότι εύκολα θα κάνουν το 2-0 στη σειρά, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με σκορ 73-50.

Ωστόσο τα πράγματα στην επανάληψη και με τον τραυματισμό του Κάζενς να φαίνεται ότι επηρέασε πολύ, οι Γουόριορς έχασαν τις ισορροπίες τους και η ομάδα τους Λος Άντζελες έκανε τη μεγάλη επιστροφή.

Με αιχμή του δόρατος τον Λου Γουίλιαμς, που είχε 36 πόντους και 11 ασίστ, οι Κλίπερς έκαναν τη διαφορά,  ενώ και ο Χαρέλ πρόσθεσε ακόμα 25 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, κάνοντας πολύ δουλειά στην άμυνα.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαλινάρι όπως πάντα έδειξε την ποιότητα του και σταμάτησε στους 24 πόντους, δίνοντας σημαντικές λύσεις όταν οι άλλοι «κολλούσαν».

Για το Γκόλντεν Στέιτ τώρα, ο Στεφ Κάρι ξεχώρισε για ακόμα μία φορά με 29 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Κέβιν Ντουράντ με 21.

Θετικός ήταν και ο Κλέι Τόμπσον που έβγαλε ενέργεια σημειώνοντας 17 πόντους, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχος στις προσπάθειες που έκανε.

Πλέον η σειρά πηγαίνει στο Λος Άντζελες, εκεί που οι Γουόριορς καλούνται να πάρουν τη νίκη για να γυρίσουν και πάλι τα πράγματα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

 

Exit mobile version