NBA

Κάζενς: «Να παίξω και τα 82 παιχνίδια» (pic)

Πανέτοιμος για τη νέα σεζόν παρουσιάζεται ο ΝτεΜάρκους Κάζενς, που θέλει να επανέλθει στο τοπ επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του. Ο έμπειρος σέντερ, κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να κάνει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και εκεί, κάτι που πλέον θέλει να αλλάξει στη νέα του ομάδα. Ο Αμερικανός, βρίσκεται πλέον στο...

Κάζενς: «Να παίξω και τα 82 παιχνίδια» (pic)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πανέτοιμος για τη νέα σεζόν παρουσιάζεται ο ΝτεΜάρκους Κάζενς, που θέλει να επανέλθει στο τοπ επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του.

Ο έμπειρος σέντερ, κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να κάνει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και εκεί, κάτι που πλέον θέλει να αλλάξει στη νέα του ομάδα.

Ο Αμερικανός, βρίσκεται πλέον στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς, προκειμένου να διεκδικήσει μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, το πρωτάθλημα.

Έτσι έχει ήδη βάλει πολύ υψηλά στάνταρ για τη χρονιά που μας έρχεται, αφού θα βρίσκεται ξανά ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Κάζενς, μίλησε μάλιστα για τους στόχους που θέτει, τονίζοντας ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του και θέλει να αγωνιστεί και στα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Ο τραυματισμός μου είναι 100% καλά. Στόχος μου να παίξω 82 ματς αυτή την σεζόν».

Exit mobile version