Κρις Πολ: «Παραμένω στους Χιούστον Ρόκετς»

Ο Κρις Πολ δεν το κουνάει από τους Χιούστον Ρόκετς

Πολλές ήταν οι φήμες τον τελευταίο καιρό, που ήθελαν τον Κρις Πολ να μην θέλει να συνεχίσει στους Χιούστον Ρόκετς και να ζητάει ανταλλαγή.

Όλα τα ΜΜΕ στην Αμερική είχαν δημιουργήσει ένα χαμό με τη συγκεκριμένη είδηση, ρίχνοντας την απόφαση αυτή στις κακές σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Συγκεκριμένα λεγόταν ότι έχει δημιουργηθεί ρήξη ανάμεσα τους, μετά το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Γουόριορς, στο οποίο και η ομάδα του Χιούστον αποκλείστηκε.

Πλέον όμως ο Κρις Πολ ήρθε να διαψεύσει τελείως όλες αυτές τις φήμες και να καθησυχάσει τους οπαδούς των Ρόκετς.

Ο πολύπειρος γκαρντ έδωσε μία αναλυτική συνέντευξη στο «Houston Chronicle», τονίζοντας ότι ποτέ δεν ζήτησε να φύγει με ανταλλαγή.

«Ποτέ δε ζήτησα να φύγω. Ποτέ δεν απαίτησα ανταλλαγή. Θα είμαι στο Χιούστον την επόμενη χρονιά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’αυτό.

Κάθε χρόνο μία ομάδα φτάνει να νικάει στο τέλος. Από τότε που ήρθα στο Χιούστον ο σκοπός μου ήταν να νικάω παιχνίδια», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει και για περισσότερα πράγματα, όπως το τι σημαίνει το μπάσκετ για τον ίδιο.

«Το μπάσκετ μου άλλαξε όλη τη ζωή και είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο τη ζωή μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πάρα πολύ κόσμο, να ταξιδέψω. Μου έμαθε για τις σχέσεις και για τις φιλίες», πρόσθεσε.