ΛαΜέλο Μπολ: Συμφώνησε με ομάδα της Αυστραλίας (pics)

Πανέτοιμος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Αυστραλίας είναι ο ΛαΜέλο Μπολ

Σε συμφωνία με ομάδα της Αυστραλίας έχει έρθει όπως ανακοινώθηκε ο ΛαΜέλο Μπολ, που αν και μόλις 17 ετών θα δοκιμάσει να παίξει εκτός Αμερικής.

Ο μικρός γιος του Λαβάρ Μπολ, θα φορέσει τη φανέλα των Ιλαγουάρα Χοκς, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει του στόχους της, αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής δίπλα σε επαγγελματίες, για να επιστρέψει για επόμενο draft.

Για τη συγκεκριμένη κίνηση μίλησε και ο πάντα ομιλητικός πατέρας του 17χρονου παίκτη, ο οποίος τόνισε πως ο γιος του θα είναι το Νο1 του χρόνου στο draft του NBA.

Μάλιστα για την προσθήκη αυτή έκανε δηλώσεις και ο ιδιοκτήτης των Χοκς, που ανέφερε:

«Το να φορέσει την φανέλα μας ταιριάζει με το στόχο που έχουμε να κάνουμε τα νέα ταλέντα, σπουδαία! Κάνει το κλαμπ μας είναι πρώτο στη λίστα των μελλοντικών ΝΒΑ σταρς».

Από τη μεριά του, ο ΛαΜέλο, θέλησε να εκδηλώσει την ανυπομονησία του για αυτή τη νέα πρόκληση, ενώ δεν παρέλειψε να εξυψώσει το NBL.

«Το NBL είναι μια σταθερή λίγκα με σπουδαίους προπονητές και παίκτες και ανυπομονώ να δώσω όλη μου τη συγκέντρωση και την ενέργεια στο μπάσκετ. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αρχή για να πραγματοποιήσω μία μέρα τα όνειρα μου και να παίξω στο NBA», ήταν τα λόγια του.