NBA

Λέικερς: Διέλυσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (vids)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς τρομάζουν με την απόδοση τους

Λέικερς: Διέλυσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (vids)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καταπληκτικό μπάσκετ έπαιξαν για ακόμα μία φορά οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι διέλυσαν πολύ εύκολα τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 126-93.

Η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, ήταν καταιγιστική και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης, στους πρώην πρωταθλητές.

Ο «Βασιλιάς» έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ, έχοντας 18 πόντους και 11 τελικές πάσες, ενώ ο Ντέιβις πρόσθεσε οκτώ πόντους, οκτώ ασίστ και 10 ριμπάουντ για τους Λέικερς.

Από την άλλη πλευρά, ο μόνος που κατάφερε να διασωθεί ήταν ο ΝτιΆτζελο Ράσελ, που σημείωσε 23 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αντετοκούνμπο: «Δεν…. ακολουθώ την κοπέλα μου στο Instagram»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον αγώνα δεν έδωσε το παρών ο Στεφ Κάρι, που αναμφίβολα, είναι ο ποιητικότερος παίκτης των «πολεμιστών».

Ο ηγέτης Κάρτερ οδήγησε τους Χοκς

Καταπληκτικός ήταν στον αγώνα των Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Νιου Υορκ Νικς, ο Βινς Κάρτερ, με τους πρώτους μάλιστα να νικούν με 110-106.

Ο 42χρονος, είχε 17 πόντους, ωστόσο ήταν αυτός που έδινε πνοή στο επιθετικό κομμάτι, δείχνοντας μάλιστα ότι τα χρόνια δεν παίζουν ρόλο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιανγκ με 23, ενώ ο Χαντ με 15. Για τους ηττημένους ο Ραντλ είχε 20, ο Πόρτις 16 και ο Μόρις 14, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version