NBA

Λέικερς: Έτσι θα τιμήσουν τον Κόμπι και την Τζιάνα (pics)

Δείτε πως θα τιμήσουν τη μνήμη του Κόμπι και της Τζίτζι οι Λέικερς, στον αγώνα τους με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για τα PlayOffs

Κόμπι
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την μαύρη φανέλα Black Mamba θα φορέσουν οι Λέικερς για να τιμήσουν τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της Τζιάνα. Στο Game-4 κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο Κόμπι είχε τα γενέθλιά του στις 23 Αυγούστου και οι Λέικερς θα τιμήσουν τη μνήμη του με ένα ξεχωριστό τρόπο. Όπως ανακοίνωσε επίσημα το NBA, οι Λέικερς θα φορέσουν τη μαύρη φανέλα Black Mamba στη μνήμη του θρύλου τους που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο σε τραγικό δυστύχημα. Επίσης στο πάνω μέρος της φανέλας και μέσα σε καρδιά, θα υπάρχει ο αριθμός 2 στη μνήμη της Τζιάνα, κόρης του Κόμπι.

Η Τζιάνα φορούσε το 2 στην- δυστυχώς- μικρή μπασκετική της διαδρομή. Χάθηκε μαζί με τον Κόμπι στο δυστύχημα του Ιανουαρίου.

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα των Λέικερς στο Twitter σχετικά με την τιμητική ενέργεια στη μνήμη του Κόμπι

Στις 23/8, ημέρα γέννησης του θρυλικού Μπάιαντ, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά στο NBA υπήρξαν αρκετές εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη του.

Όπως έκανε για παράδειγμα ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς, ο οποίος είχε ως μέντορα τον Κόμπι. Αλλά κι αρκετές ομάδες του NBA έκαναν το ίδιο.

Ο αγώνας με τους Μπλέιζερς (οι Λέικερς προηγούνται με 2-1) είναι προγραμματισμένος για τις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας).

Δείτε τα σχετικά post των Λέικερς στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram

 

Exit mobile version