NBA

Λεμπρόν Τζέιμς: Το απίστευτο… παλάτι του «Βασιλιά» που κοστίζει 52 εκ. δολάρια (pics, vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι έτοιμος να αγοράσει το νέο… παλάτι του στο Χόλιγουντ του Λος Άντζελες το οποίο μάλιστα αξίζει 52 εκατομμύρια δολάρια, με τις εικόνες να «κόβουν την ανάσα». Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου και φροντίζει ώστε να κάνει μία αξιοζήλευτη και ξέγνοιαστη ζωή. Το νέο του...

Λεμπρόν Τζέιμς
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι έτοιμος να αγοράσει το νέο… παλάτι του στο Χόλιγουντ του Λος Άντζελες το οποίο μάλιστα αξίζει 52 εκατομμύρια δολάρια, με τις εικόνες να «κόβουν την ανάσα».

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου και φροντίζει ώστε να κάνει μία αξιοζήλευτη και ξέγνοιαστη ζωή.

Το νέο του σπίτι «κόβει την ανάσα» με τις ανέσεις και την ομορφιά του, κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι το κόστος του είναι 52 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλωστε ένας «Βασιλιάς», σαν τον ηγέτη των Λέικερς, πρέπει να μένει και σε… βασιλικό παλάτι.

Προ διετίας ο Αμερικανός άσος είχε επενδύσει αγοράζοντας μια κατοικία στο Κλίβελαντ, αξίας 23 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η μετακόμιση της οικογένειας στο Λος Άντζελες οδήγησε τον ΛεΜπρόν στην απόφαση να αγοράσει μια καινούργια βίλα.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει υπερπολυτελείς πισίνες, υδρομασάζ, σάουνα, γυμναστήριο, προσομοιωτή για γήπεδο γκολφ και μπιλιάρδο. Ακόμη, διαθέτει μαρμάρινα τζάκια, καθώς και κουζίνα κατασκευασμένη απο γαλλική δρυ.

Φυσικά δεν λείπουν το playroom, το γυμναστήριο, μια μίνι αίθουσα κινηματογράφου, αλλά κι ένα ειδικό δωμάτιο φύλαξης τσιγάρων και πούρων.

Exit mobile version