NBA

Λέοναρντ: Υπέγραψε στους Κλίπερς

Με διαφορετικούς όρους στην ομάδα του Λος Άντζελες ο Καουάι

Λέοναρντ
Λέοναρντ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παρ’ όλο που οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως είχε συμφωνήσει με τους Κλίπερς για το maximum τετραετές, ο Κουάι Λέοναρντ υπέγραψε στην ομάδα του Λος Άντζελες συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με οψιόν επέκτασης για ακόμη μία ακόμη σεζόν. 103 εκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο Αμερικανός άσος!

Ο 28χρονος φόργουορντ που φέτος ήταν ο πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απ’ τους Τορόντο Ράπτορς θα έχει το δικαίωμα είτε να αποχωρήσει από τους Κλίπερς το καλοκαίρι του 2021, είτε να κάνει opt-in για μια τρίτη σεζόν, είτε απλά να κάνει opt-out για να υπογράψει μαζί τους μια νέα πολυετή συμφωνία.

Όπως και να έχει πάντως η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς θα πρέπει να δουλέψει σκληρά την επόμενη διετία ώστε να τον πείσει να μείνει σε αυτή για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Ο Λέοναρντ θέλει να έχει την κατάσταση στα δικά του χέρια, καθώς το καλοκαίρι του 2021 μπορεί να βγει στην αγορά ως free agent και ο Πολ Τζορτζ, τον οποίο ουσιαστικά απαίτησε από τους Κλίπερς για να μετακομίσει στην Καλιφόρνια.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση η ομάδα του Λος Άντζελες ανεβαίνει επίπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αφού εντάσσει στο δυναμικό της τον ηγέτη των φετινών πρωταθλητών…

Μάλιστα οι Λος Άντζελες Κλίπερς ανακοίνωσαν τον Λέοναρντ και έγραψαν χαρακτηριστικά: «Κυρίες και κύριοι, τον πήραμε!».

Ακόμη η ομάδα της πόλης των αγγέλων ανακοίνωσε και την απόκτηση του  Πολ Τζορτζ και στο καλωσόρισμα τους ανέφεραν: «Εδώ είναι το σπίτι. Καλωσόρισες».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version