NBA

Μίντλετον: «Θέλω να μείνει ο Γιάννης»

Ο Κρις Μίντλετον θέλει ο Γιάννης να παραμείνει στους Μπακς, ωστόσο αν δε το πράξει αυτό, θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του!

Μίντλετον: «Θέλω να μείνει ο Γιάννης»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Κρις Μίντλετον στην υπόθεση της ανανέωσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο συμπαίκτες του Έλληνα σούπερ σταρ, τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι ακόμα και αν αποχωρήσει, θα είναι στο πλευρό του.

«Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Γιάννη. Πέρσι, πριν υπογράψω, μου είπε πώς ένιωθε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανταποδώσω. Πιστεύω πως πλέον είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Έχουμε περάσει οκτώ χρόνια μαζί, περάσαμε πολλές καταστάσεις και θέλω να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποκουσέφσκι: «Σοκαρίστηκα όταν επιλέχθηκα στο νο.17 του NBA Draft»

Ξέρει πως θέλω πολύ να παραμείνει και να υπογράψει, αλλά ταυτόχρονα έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση σε συνεννόηση με τους δικούς του ανθρώπους. Ό,τι κι αν κάνει, ξέρει πως θα έχει την υποστήριξή μου. Θα του πω τη γνώμη μου και ό,τι κι αν αποφασίσει θα τον αγαπώ και θα τον εκτιμώ για πάντα», ανέφερε ο Μίντλετον.

Ο Greek Freak θα πρέπει ως τις 21 Δεκεμβρίου να αποφασίσει αν θα υπογράψει επέκταση για πέντε χρόνια έναντι 228 εκατ. δολαρίων.

Exit mobile version