NBA

NBA: Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής του!

Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ όπως έχει αποφασιστεί εδώ και μέρες θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου, όμως λόγω της καθυστέρησης που υπάρχει στο πρώτο τζάμπολ θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

LAKE BUENA VISTA, FLORIDA - OCTOBER 06: Jimmy Butler #22 of the Miami Heat defends LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers during the fourth quarter in Game Four of the 2020 NBA Finals at AdventHealth Arena at the ESPN Wide World Of Sports Complex on October 6, 2020 in Lake Buena Vista, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ όπως έχει αποφασιστεί εδώ και μέρες θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου, όμως λόγω της καθυστέρησης που υπάρχει στο πρώτο τζάμπολ, θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

Πιο συγκεκριμένα η βασικότερη του διαφορά θα είναι όπως το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως η κανονική περίοδος θα αποτελείται από 72 αγώνες, λιγότερους απ’ ότι συνήθως.

Κάθε ομάδα θα δώσει 72 αγώνες στην κανονική περίοδο η οποία θα χωριστεί σε πρώτο ημίχρονο και σε δεύτερο ημίχρονο. Ενώ το «All Star Game» να διεξαχθεί από τις 5 ως τις 10 Μαρτίου.

Κάθε ομάδα θα δώσει τρεις αγώνες στην περιφέρεια της, συνολικά 42 αγώνες έχοντας δύο εντός και μία εκτός έδρας αναμέτρηση. Όσον αφορά το πως θα γίνει αυτό για να μην υπάρχει πρόβλημα, οι πέντε ομάδες της μίας περιφέρειας (Atlantic), θα παίξει δύο εντός και ένα εκτός με τις ομάδες μιας άλλης (Central). Κάτι ανάλογο θα γίνει με τις ομάδες της Central που θα παίξουν δύο εντός έδρας και ένα εκτός με τις ομάδες της Southeast και το ίδιο με τον τρίτο συνδυασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακς: Ιδού η νέα ομάδα που χτυπάει τον τίτλο στο NBA!

Για τις ομάδες της εκάστοτε περιφέρειας, θα δώσουν 3 αγώνες με τις υπόλοιπες, δύο εντός και έναν εκτός. Όσον αφορά για το ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι εντός έδρας αυτό θα γίνει με τυχαία σειρά. Όσον αφορά τους αγώνες ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, θα είναι 30 στο σύνολο για κάθε ομάδα, ένας εντός έδρας και ένας εκτός έδρας.

Exit mobile version