NBA

NBA Αποτελέσματα: Επιστροφή στις νίκες για τους Γουόριορς – Βαριά ήττα για Κινγκς χωρίς Βεζένκοφ αλλά με Πετρούσεφ!

Δυνατές αναμετρήσεις και το βράδυ της Δευτέρας στο… μαγικό κόσμο του NBA!

NBA Αποτελέσματα: Επιστροφή στις νίκες για τους Γουόριορς – Βαριά ήττα για Κινγκς χωρίς Βεζένκοφ αλλά με Πετρούσεφ!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

NBA Αποτελέσματα: Στις νίκες επέστρεψαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς,  καταφέρνοντας να επικρατήσουν των Χιούστον Ρόκετς με 121-116.

Οι «πολεμιστές» προερχόντουσαν από ένα μεγάλο αρνητικό σερί και ο Στεφ Κάρι δεν μπορούσε να αφήσει την ομάδα του να συνεχίσει έτσι.

Ο ηγέτης των Γουόριορς, πέτυχε 32 πόντους, όντας με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ενώ ακολούθησε ο Κλέι Τόμπσον έχοντας 20 πόντους.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Κρις Πολ, ο οποίος είχε 15 πόντους με 12 τελικές πάσες, αξιοποιώντας στο έπακρο τους συμπαίκτες του.

Και από τον πάγκο πάντως υπήρξε βοήθεια, αφού ο Ντάριο Σάριτς τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους τώρα, ο Σενγκούν ήταν η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου, όπου είχε 30 πόντους με 13 ριμπάουντ, ενώ στους 17 με 9 ριμπάουντ, έμεινε ο Τζαμπάρι Σμιθ Τζ.

Από κει και πέρα, βαριά ήττα δέχτηκαν οι Σακραμέντο Κινγκς, από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, με 129-93.

Οι «βασιλιάδες», είχαν πολύ μέτρια βραδιά, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σάσα Βεζένκοφ, ωστόσο πήρε λεφτά συμμετοχής που Φιλίπ Πετρούσεφ, που είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης είχε 3 πόντους σε έξι λεπτά συμμετοχής, ενώ πριν λίγες ώρες, η γυναίκα του είχε τρελάνει κόσμο, κάνοντας follow την ομάδα του Πειραιά στο Instagram.

Στα του αγώνα τώρα, πρώτος σκόρερ για τους Κινγκς ήταν ο Μπαρνς, με 16 πόντους, ενώ πολύ κοντά του ήταν και ο Φοξ με 14, που απογοήτευσαν.

Οι Πέλικανς ήταν καταιγιστικοί, με τον Μπράντον Ίνγκραμ να έχει 31 πόντους και τον Ζάιον Γουίλιαμσον να ακολουθεί με 26 πόντους και 5 ασίστ.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Ντένβερ Νάγκετς – Ντιτρόιτ Πιστονς 107-103

Μπόστον Σέλτικς – Σάρλοτ Χόρνετς 118-121

Λος Άντζελες Κλίπερς – Σαν Αντόνιο Σπερς 124-99

Σακραμέντο Κινγκς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς 93-129

Νιου Υορκ Νικς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 100-117

Μαϊάμι Χιτ – Σικάγο Μπουλς 118-100

Χιούστον Ρόκετς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 116-121

Exit mobile version