NBA

NBA Αποτελέσματα: «Τιτανομαχία» Κάρι – Τέιτουμ με νικητές τους Σέλτικς (vids)

Ματσάρα ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Μπόστον Σέλτικς, με τους δεύτερους να παίρνουν τελικώς τη νίκη με 119-114.

NBA Αποτελέσματα: «Τιτανομαχία» Κάρι – Τέιτουμ με νικητές τους Σέλτικς (vids)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

NBA Αποτελέσματα: Ματσάρα ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Μπόστον Σέλτικς, με τους δεύτερους να παίρνουν τελικώς τη νίκη με 119-114.

NBA Αποτελέσματα: Παιχνίδι για γερά νεύρα είχαμε ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριρος και τους Μπόστον Σέλτικς, με τους «Κέλτες» να παίρνουν τελικώς τη νίκη με 119-114.

Το παιχνίδι ήταν μοναδικό, με τους Τζέισον Τέιτουμ και τον Στεφ Κάρι να έχουν μία τιτανομαχία, με τον πρώτο να σκοράρει 44 πόντους και τον δεύτερο να σταματάει στους 47 πόντους.

Η ομάδα της Βοστόνης όμως είχε και τον Γουόκερ σε πολύ καλή βραδιά, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Για τους «πολεμιστές» ο Γουίγκινς σκόραρε 22 πόντους, ωστόσο δεν ήταν αρκετή η βοήθεια που είχε ο Κάρι για να αλλάξει τελικώς το αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν 111-85 τους Σανς, με τον Γκέι να έχει 19 πόντους και τον Τζόνσον να σταματάει στους 17.

Από την άλλη, ο Μπούκερ κυμάνθηκε χαμηλά με 15 πόντους, ενώ και ο Κρις Πολ δεν ήταν καθόλου καλός έχοντας μόνο 6 πόντους.

Τέλος, άνετη νίκη πέτυχαν και οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν 106-96 τους Καβαλίερς με τον Βούτσεβιτς να έχει 25 πόντους με 7 ριμπάουντ και τον Κόμπι Γουάιτ να έχει 8 πόντους, αλλά μοίρασε και 9 ασίστ.

Ενώ για τους Καβαλίερς, ο Σέξτον είχε 22 πόντους, ενώ στα ίδια επίπεδα βρέθηκε ο Γκάρλαντ με 22 πόντους και 12 τελικές πάσες.

Διαβάστε επίσης:

Μπακς: Κακή εμφάνιση και ήττα από τους Γκρίζλις – Παραλίγο… τριπλός ο Αντετοκούνμπο (vid)

Exit mobile version