NBA

NBA: Η πεντάδα των Μπακς μετά τα δύο μεγάλα trades (pic)

Οι Μπακς με τα δύο ηχηρά trades, που πραγματοποίησαν αλλάζουν τα δεδομένα αλλά και τη βασική πεντάδα τους ενόψει της νέας σεζόν. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περιμένει δυνατές κινήσεις, που να δείχνουν… τίτλο οι Μπακς αποφάσισαν να ξεκινήσουν δυναμικά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΒΑ: Στους Μπακς με Αντετοκούνμπο Μπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ! Τζρου Χόλιντεϊ και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς...

Μπακς
Aug 22, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks moves the ball up court against the Orlando Magic in Game Three of the Eastern Conference First Round during the 2020 NBA Playoffs at The Field House at ESPN Wide World Of Sports Complex on August 22, 2020 in Lake Buena Vista, Florida. Mandatory Credit: Mike Ehrmann/Pool Photo-USA TODAY Sports
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι Μπακς με τα δύο ηχηρά trades, που πραγματοποίησαν αλλάζουν τα δεδομένα αλλά και τη βασική πεντάδα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περιμένει δυνατές κινήσεις, που να δείχνουν… τίτλο οι Μπακς αποφάσισαν να ξεκινήσουν δυναμικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΒΑ: Στους Μπακς με Αντετοκούνμπο Μπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ!

Τζρου Χόλιντεϊ και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα είναι παίκτες των «Ελαφιών» τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα «Ελάφια» ανεβαίνουν επίπεδο.

Η βασική πεντάδα των Μπακς θα έχει πλέον και εκτός απροόπτου τους Αντετοκούνμπο, Χόλιντεϊ, Μπογκντάνοβιτς, Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Μίντλετον.

Exit mobile version