NBA

NBA: Κοντά σε συμφωνία με τους παίκτες – Έρχεται το πρώτο τζάμπολ

Το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ για την σεζόν 2020-21, είναι πιο κοντά από ποτέ να ξεκινήσει και πάλι, καθώς η διοργάνωση βρίσκεται μία… ανάσα από το να συμφωνήσει με την ένωση των παικτών. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, το ΝΒΑ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ένωση παικτών για έναρξη της σεζόν 2020/21 στις 22 Δεκεμβρίου....

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ για την σεζόν 2020-21, είναι πιο κοντά από ποτέ να ξεκινήσει και πάλι, καθώς η διοργάνωση βρίσκεται μία… ανάσα από το να συμφωνήσει με την ένωση των παικτών.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, το ΝΒΑ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ένωση παικτών για έναρξη της σεζόν 2020/21 στις 22 Δεκεμβρίου. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του τουλάχιστον το άκρως αξιόπιστο ESPN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τα μεγάλα αποτελέσματα, απαιτούν μεγάλες φιλοδοξίες»

Πιο συγκεκριμένα σ’ αυτό αναφέρεται πως οι παίκτες θα ψηφίσουν θετικά στο να ξεκινήσει η σεζόν πριν τα Χριστούγεννα και όχι στις 18 Δεκεμβρίου όπως αρχικά ήθελαν. Φυσικά σ’ αυτή τους την απόφαση, ρόλο σίγουρα θα έπαιξαν και οι οικονομικές απώλειες αν ξεκινούσε η σεζόν στις 18 Ιανουαρίου.

Αυτές υπολογίζονταν ανάμεσα στα 500 εκατομμύρια και το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Exit mobile version