NBA

NBA League Pass: Βλέπεις Αντετοκούνμπο με μόνο 1,99 ευρώ

Η  επετειακή 75η σεζόν του NBA ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου και το NBA League Pass έχει μοναδικές προσφορές για να απολαύσεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την αγαπημένη σου ομάδα.

NBA League Pass
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo reacts while holding the NBA Championship trophy, left, and Most Valuable Player trophy after defeating the Phoenix Suns in Game 6 of basketball's NBA Finals in Milwaukee, Tuesday, July 20, 2021. The Bucks won 105-98. (AP Photo/Paul Sancya)
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μέσα από το NBA League Pass μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και να μην χάσεις λεπτό!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, αλλά και ευέλικτα με το NBA League Pass. Δηλαδή έχεις την επιλογή να απολαύσεις τρεις αγώνες κάθε μήνα με €1.99 με το 3-Game Choice.

Αν είσαι τύπους που θέλεις να ακολουθείς φανατικά την ομάδα σου και να βλέπεις αποκλειστικά τους αγώνες της δεν έχει παρά από το να αποκτήσεις το Team Pass με €6.99 το μήνα. Ακόμη με το συγκεκριμένο πάσο μπορείς να παρακολουθείς με το πάσο σου και τα show του NBA TV studio.

Ενώ αν θες να παρακολουθείς απεριόριστους live και on-demand αγώνες από όλες τις ομάδες και τα show του NBA TV studio θα επιλέξεις το Monthly Pass με €9,99 το μήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τέταρτος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στο NBA – Ποιοι τον ξεπερνάνε

Exit mobile version