NBA

NBA: Ραπτορς- Νετς 104-99: Άτρωτοι οι πρωταθλητές (vid)

Οι Τορόντο Ράπτορς με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο έκαμψαν την αντίσταση των Νετς και προηγούνται πλέον με 2-0 στη σειρά

Ράπτορς
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι Νετς ήταν περισσότερο ανταγωνιστικοί απέναντι στους Ράπτορς στο Game-2 των NBA PlayOffs. Και μάλιστα ήταν μπροστά στο σκορ στις τρεις πρώτες περιόδους. Όμως οι πρωταθλητές αποδείχθηκαν άτρωτοι.

Οι Ράπτορς έκαναν το 2-0 πλέον στη σειρά απέναντι στους Νετς μετά το 104-99 με το οποίο επικράτησαν στη «φούσκα». Ο τρίτος μεταξύ τους αγώνας έχει οριστεί για τις 20:30 (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής (21/8).

Οι πρωταθλητές άλλαξαν την εικόνα του αγώνα στην τελευταία περίοδο. Οι Νετς προηγήθηκαν 80-74 στο τέλος της 3ης περιόδου αλλά οι Ράπτορς πρώτα με σερί 6-0 ισοφάρισαν σε 80-80 κι ακολούθως έδειξαν στην  ομάδα του Μπρούκλιν ποιος είναι το αφεντικό… Όχι μόνο της αναμέτρησης αλλά και της σειράς.

Με επιμέρους σκορ 25-12 στα 8 λεπτά της τελευταίας περιόδου, το σκορ έφτασε στο 99-92 για τους Ράπτορς.

Οι Νετς προσπάθησαν… Μείωσαν σε 102-99 και είχαν την επίθεση αλλά ο Χάρις (8,5” πριν το τέλος) έκανε λάθος. Ο Λάουρι έκλεψε και ο Πάουελ έβαλε τέλος

Πλέον η προσπάθεια των Νετς είχε… τελειώσει.

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε τα highlighs του πρώτου ημιχρόνου

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε τα highlights της 3ης περιόδου

Μπορείτε εδώ να δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

Οι πρωταθλητές Ράπτορς ήταν από την πρώτη στιγμή το φαβορί της σειράς. Και πλέον με το 2-0 βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην πρόκριση.

Παρακολουθείστε τα highlights του αγώνα

Και μερικές αντιδράσεις στα social media του επίσημου λογαριασμού του NBA

Αλλά και τι ανάρτηση έκαναν οι Ράπτορς στο Twitter για το 2-0

Exit mobile version