NBA

NBA: Στους Σάρλοτ Χόρνετς ο Ροζίερ (pic)

Ο Τέρι Ροζίερ καταλήγει για τρία χρόνια στους Σάρλοτ Χόρνετς

NBA: Στους Σάρλοτ Χόρνετς ο Ροζίερ (pic)
Oct 19, 2018; Toronto, Ontario, CAN; Boston Celtics guard Terry Rozier (12) looks on against the Toronto Raptors at Scotiabank Arena. The Raptors beat the Celtics 113-101. Mandatory Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνεχίζονται οι πολλές μετακινήσεις στο NBA, με τη μία ανταλλαγή να διαδέχεται την άλλη, με αρκετές να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Η τελευταία κίνηση, έχει να κάνει με τον Τέρι Ροζίερ, ο οποίος δε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.

Ο Αμερικανός είχε αρκετά θέματα ειδικά τη φετινή χρονιά, κάτι που είχε δηλώσει και αρκετές φορές, όταν του είχε δοθεί η ευκαιρία.

Συγκεκριμένα είχε τονίσει ότι δεν του αρέσουν μερικές συμπεριφορές από τους θεωρητικά κορυφαίους παίκτες στο ρόστερ των «Κελτών», γιατί δημιουργούσαν προβλήματα στα αποδυτήρια, κάτι που φάνηκε και στο παρκέ.

Έτσι ο Ροζίερ, πήρε και αυτός την απόφαση να αποχωρήσει και πλέον θα βρίσκεται στους Σάρλοτ Χόρνετς, με τον Κέμπα Γουόκερ να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο.

Ο 25χρονος πλέι μέικερ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 58 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Χόρνετς δεν ήταν η μόνη ομάδα που τον ήθελε, ωστόσο τελικώς κατέληξε εκεί πράγμα που βοήθησε σίγουρα και στο deal για τον Γουόκερ.

Φέτος ο Ροζίερ, αγωνίστηκε σε 79 παιχνίδια σε όλη τη σεζόν του NBA, έχοντας 9 πόντους, 2.9 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο.

Exit mobile version