×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

NBA: Το σχέδιο για την επανέναρξη (pic)


    Sportime Team

NBA: Το σχέδιο για την επανέναρξη (pic)


Την Πέμπτη (4/6) αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του NBA, το οποίο φαίνεται πως θα ξεκινήσει με 20-22 ομάδες στο Ορλάντο.

Όπως έχει γίνει φανερό, οι άνθρωποι του NBA πασχίζουν για την επιστροφή του πρωταθλήματος στην ενεργό δράση. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του έγκυρου δημοσιογράφου Άντριαν Βοϊναρόφσκι, το NBA θα ξεκινήσει πάλι το καλοκαίρι με 20-22 ομάδες και η τοποθεσία όπως όλα δείχνουν θα είναι το Ορλάντο.

Σήμερα (30/05) θα πραγματοποιηθεί και η τελική ψηφοφορία για την επανέναρξη του “μαγικού” κόσμου του NBA και το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε το πρωτάθλημα να επιστρέφει στην ενεργό δράση ξανά μετά από μακροχρόνια διακοπή.

Επίσης, ο Κομισάριος της Λίγκας Άνταμ Σίλβερ έχει ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο για την κατάλληλη ακριβή ημερομηνία επιστροφής του πρωταθλήματος και αυτή αναμένεται στις 31 Ιουλίου.

Τέλος, την Πέμπτη (4/6), οι ιδιοκτήτες θα δώσουν την έγκρισή τους, έτσι ώστε να προχωρήσει κανονικά και με ταχύτατους ρυθμούς το πλάνο της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, καθώς χρειάζονται τα 3/4 της πλειοψηφίας, γεγονός που φαίνεται αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:


Τελευταία Νέα