NBA

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: Νίκες για Ρόκετς και Χοκς!

Η δράση στο NBA δε σταματάει ποτέ και έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον.

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: Νίκες για Ρόκετς και Χοκς!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λίγα ήταν τα παιχνίδια στο NBA τα ξημερώματα Δευτέρας, με τον Χιούστον Ρόκετς – Νιου Όρλεαν Πέλικανς να… κλέβουν την παράσταση.

Οι Χιούστον Ρόκετς λοιπόν νίκησαν με 118-108 τους Πέλικανς και έδειξαν να πατούν λίγο καλύτερα στα πόδια τους.

Ο Γκόρντον και ο Γουντ ήταν οι πρωταγωνιστές για τις «Ρουκέτες», έχοντας 23 πόντους ο καθένας, δίνοντας ρυθμό στην επίθεση.

Από κει και πέρα για τους ηττημένους έκανε ματσάρα ο Ίνγκραμ, ο οποίος σταμάτησε στους 40 πόντους, έχοντας ως μόνο πραγματική βοήθεια τον Βαλαντσιούνας που με 17 πόντους, δεν ήταν αρκετός.

Ακόμα, είχαμε τη νίκη των Χόρνετς απέναντι στους Ατλάντα Χοκς με 130-127, με τον Μπρίτζες να κάνει ματσάρα με 32 πόντους.

Ωστόσο δεν ήταν μόνος του, αφού ο Ούμπρε σημείωσε 28 πόντους, ενώ ο Χέιγουορντ έδωσε πολλές βοήθειες με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Όσον αφορά τα «Γεράκια», ο Τρέι Γιανγκ ήταν αρκετά καλός με 25 πόντους και 15 τελικές πάσες, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Κόλινς με 31, ενώ ακολούθησε ο Χουέρτερ με 28.

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς για το NBA, οι Τορόντο Ράπτορς πήραν σχετικά εύκολη νίκη κόντρα στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με 102-90.

Δείτε τα highlights:

Νιου Όρλεαν Πέλικανς – Χιούστον Ρόκετς

Σάρλοτ Χόρνετς – Ατλάντα Χοκς

Τορόντο Ράπτορς – Γουάσινγκτον Γουίζαρντς

Η βαθμολογία

Exit mobile version