NBA

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: Ο ΒανΒλίτ «καθάρισε» στη Φιλαδέλφεια – Θρίλερ στο Λος Άντζελες (vids)

ΒανΒλίτ, Μπρόγκντον και Κλίπερς οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς στο NBA.

NBA Βαθμολογία - Αποτελέσματα
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: Μόλις τρία ματς περιλάμβανε το αγωνιστικό πρόγραμμα της βραδιάς στο NBA και από αυτό απουσίαζαν οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι 30 πόντοι του Αντεμπάγιο στο Λος Άντζελες δεν ήταν αρκετοί και οι Κλίπερς πήραν μία σπουδαία νίκη (112-109) επί των Χιτ σε ένα ματς, που εξελίχθηκε σε θρίλερ στα τελευταία του λεπτά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διαφορά οκτώ πόντων στο 1:36 πριν το τέλος και κινδύνευσαν άμεσα με ήττα. Τελικά ήταν ψύχραιμοι στις βολές και το καθοριστικό άστοχο τρίποντο του Χαρτενστάιν με το σκορ στο 107-108 τους χάρισε τη νίκη.

Πολ Τζορτζ, Ρέτζι Τζάκσον, Έρικ Μπλέντσο και Ίβιτσα Ζούμπατς ήταν η τετράδα φωτιά, που οδήγησε το ΛΑ στο θετικό αποτέλεσμα.

Oι Ράπτορς πήραν τη νίκη (115-109) στη Φιλαδέλφεια, με τον ΒανΒλίτ σε μεγάλα κέφια.

Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την απουσία του Εμπίιντ, οι παίκτες του Τορόντο είχαν τον ΒανΒλίτ με 32 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ κορυφαίο του γηπέδου. Για τους ηττημένους, ο Μάξεϊ πέτυχε 33 πόντους.

Οι Πέισερς επικράτησαν μέσα στη Γιούτα με 111-100 με πρωταγωνιστή τον Μπρόγκντον (30 πόντους, 7 ριμπάουντ) και συμπαραστάτες τους ΜακΚόνελ (21 πόντους, 8 ριμπάουντ) και Τέρνερ (13 πόντους, 9 ριμπάουντ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

86ερς-Ράπτορς 109-115

Τζαζ-Πέισερς 100-111

Κλίπερς-Χιτ 112-109

Ανατολική Περιφέρεια

Δυτική Περιφέρεια

 

Exit mobile version