NBA

Ντέιβις: «Δεν θέλουμε να χάνουμε όταν φοράμε τη φανέλα του Κόμπι»

Ο Άντονι Ντέιβις με το buzzer beater που ευστόχησε έδωσε τη νίκη στους Λέικερς κόντρα στους Νάγκετς (105-103) και ο «φρύδιας» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το… βάρος της φανέλας του Κόμπι. Ο Ντέιβις ήταν έντονο φορτισμένος μετά το τέλος του αγώνα και αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ. Μάλιστα σε...

Άντονι Ντέιβις- Λος Άντζελες Λέικερς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άντονι Ντέιβις με το buzzer beater που ευστόχησε έδωσε τη νίκη στους Λέικερς κόντρα στους Νάγκετς (105-103) και ο «φρύδιας» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το… βάρος της φανέλας του Κόμπι.

Ο Ντέιβις ήταν έντονο φορτισμένος μετά το τέλος του αγώνα και αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ. Μάλιστα σε δηλώσεις μεταξύ άλλων τόνισε ότι όταν οι Λέικερς φοράνε τη φανέλα για τον Mamba δεν θέλουν ποτέ να χάνουν.

«Τρέξαμε το σύστημα για τον Λεμπρόν και εγώ κοιτούσα τον Ρόντο, όλη την ώρα. Λένε ότι δεν είχα βρεθεί ποτέ σε μια τέτοια στιγμή και κάτω από τέτοια τέτοια πίεση. Ήμουν έτοιμος γι’ αυτό; Θέλω να παίρνω τέτοια σουτ. Είναι μέρος της κληρονομιάς που θέλω, οι μεγάλες φάσεις σε αυτές στιγμές. Έβαλα αυτό το μεγάλο σουτ. Γι’ αυτό με έφεραν εδώ» είπε ο AD και συνέχισε:

«Φοράμε αυτήν τη φανέλα (την Mamba για τον Κόμπι) και δε θέλουμε να χάνουμε ποτέ. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που δε σταμάτησε να μάχεται κι έπεσε μόνο στο τελευταίο σουτ».

 

Exit mobile version