NBA

Ντέιβις: Δωρεά 250.000 δολαρίων για γεύματα σε ιατρικό προσωπικό

Ο σταρ του ΝΒΑ, Αντονι Ντέιβις, έδειξε τις κοινωνικές του ευαισθησίες και απέδειξε ότι είναι δίπλα σε όσους δίνουν την μάχη με τον κορονοϊό.

Ντέιβις: Δωρεά 250.000 δολαρίων για γεύματα σε ιατρικό προσωπικό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι γιατροί και όλο γενικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, είναι οι αληθινοί ήρωες της μάχης κατά του Covid-19. Είναι 24 ώρες το 24ωρο στο πόδι δίπλα στους ασθενείς και παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους κατά του φονικού ιού που κάνει επέλαση σε όλο τον πλανήτη.

Ο σταρ του ΝΒΑ, Αντονι Ντέιβις, έδειξε τις κοινωνικές του ευαισθησίες και απέδειξε ότι είναι δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν την μάχη με τον αόρατο εχθρό που σπέρνει τον τρόμο και τον θάνατο σε κάθε γωνιά της γης.

Ο παίκτης των Λέικερς έκανε δωρεά 250.000 δολαρίων για να διατεθούν για την αγορά γευμάτων για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων των ΗΠΑ, που μάχονται για να σώσουν τους συνανθρώπους τους.

Ο Αντονι Ντέιβις δεν είναι φυσικά ο μόνος σταρ του ΝΒΑ που έχει ευαισθητοποιηθεί και βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να διαθέσει χρήματα κατά της μεγάλης μάστιγας.

Ο παίκτης των Λος Αντζελες Λέικερς προστέθηκε στην λίστα των άλλων NBAers (ανάμεσά τους είναι ο δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι άλλοι μεγάλοι αστέρες του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη όπως οι Ζάιον Ουίλιαμσον, Μπλέικ Γκρίφιν, Κρις Μίντλετον, Στεφ Κάρι), που βγήκαν μπροστά από την πρώτη στιγμή και έχουν κάνει τεράστιες δωρεές στην μάχη αυτή.

Exit mobile version