NBA

Ντουράντ: Έξαλλος με υποτιθέμενα σχόλια κατά του Γιάννη

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν έξαλλος με όσα γράφτηκαν για τις υποτιθέμενες δηλώσεις του κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η αντίδρασή του ήταν έντονη και τα διέψευσε

NBA: «Διέλυσαν» τους Κλίπερς οι Λέικερς, μεγάλη επιστροφή για τον Ντουράντ (vids)
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν έξαλλος με όσα γράφτηκαν για τις υποτιθέμενες δηλώσεις του κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter τα διέψευσε.

Ο Ντουράντ διέψευσε τα λεγόμενα του παλαίμαχου γκαρντ και νυν αναλυτή, Τζέι Γουίλιαμς, ο οποίος μετέφερε τα υποτιθέμενα λόγια του KD για τον Γιάννη: «Μη με συγκρίνεις ποτέ ξανά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μη με ξαναβάλεις ποτέ στην ίδια πρόταση με αυτόν τον τύπο».

Ο παίκτης των Νετς δεν το άφησε ασχολίαστο και τόνισε: «Αυτό είναι ένα γ@μ…νο ψέμα! Ο Τζέι Γουίλιαμς δεν μπορεί ΠΟΤΕ να μιλάει εκ μέρους μου».

Και συνέχισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να προωθήσουν την καριέρα τους στα μίντια, θέλουν να είναι αποδεκτοί από μια βιομηχανία που θα τους τελειώσει όποτε εκείνη θέλει. Αφήστε με έξω από αυτή την χαζοσυζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος, ποιος έχει τη μεγαλύτερη κληρονομιά στο άθλημα και όλες αυτές τις ανοησίες. Δεν μιλάω καν με αυτόν τον τρόπο».

Exit mobile version