NBA

ΝΒΑ : Εκτός Christmas Day οι Νικς (vid)

Οι Νικς δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες τους στο ΝΒΑ. Την τελευταία πενταετία έχουν συνολικό ρεκόρ 126 νίκες και 284 ήττες. Εχουν να δουν πλέι οφ από το 2013. Παρόλ’ αυτά η μη συμμετοχή τους στην Christmas Day είναι… μεγάλη είδηση! Οπως μπορείτε να δείτε το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ζευγάρια για την ημέρα των...

NBA
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι Νικς δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες τους στο ΝΒΑ. Την τελευταία πενταετία έχουν συνολικό ρεκόρ 126 νίκες και 284 ήττες. Εχουν να δουν πλέι οφ από το 2013. Παρόλ’ αυτά η μη συμμετοχή τους στην Christmas Day είναι… μεγάλη είδηση!

Οπως μπορείτε να δείτε το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ζευγάρια για την ημέρα των Χριστουγέννων. Μην σας φαίνεται παράξενο που έγινε τόσο νωρίς. Οι άνθρωποι έχουν οργάνωση.

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παίξουν στην έδρα των Σίξερς. Φυσικά υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι του Λος Αντζελες (αναμενόμενο) μεταξύ Κλίπερς και Λέικερς. Οι πρωταθλητές Ράπτορς θα υποδεχτούν τους Μπόστον Σέλτικς ενώ οι Πέλικανς του Ζάιον Γουίλιαμσον θα παίξουν στο Ντένβερ.

Η απουσία των Νικς

Γιατί μείναμε τόσο πολύ στην απουσία των Νικς; Μα είναι είδηση, όπως προαναφέραμε. Οι Νεοϋορκέζοι μετρούν 53 παρουσίες σε Christmas Day του ΝΒΑ, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Εχουν 22 νίκες και είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην συγκεκριμένη βραδιά μετά τις 23 των Λέικερς.

Θα είναι η 46η παρουσία των Λέικερς σε Christmas Day. Επίσης η 33η των Σέλτικς, η 32η των Σίξερς, η 29η των Γουόριορς, η 15η των Κλίπερς, η 12η των Ρόκετς, η 6η για Μπακς και Νάγκετς, η 3η για Πέλικανς και η 2η για τους πρωταθλητές Ράπτορς.

Ψηλά στην λίστα με συμμετοχές την ημέρα των Χριστουγέννων βρίσκονται οι Ντιτρόιτ Πίστονς. Συγκεκριμένα έχουν 32 παρουσίες αλλά για τελευταία φορά εμφανίστηκαν το… 2005!

Οι Νικς ήταν παρόντες στην Christmas Day του 2018. Είχαν υποδεχτεί στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν τους Μπακς του Γιάννη. Το Μιλγουόκι επικράτησε άνετα με 109-95.

Μάλιστα οι Νικς είχαν αγωνιστεί και στον πρώτο αγώνα Χριστουγέννων στην ιστορία του ΝΒΑ. Το 1947 κόντρα στους Πρόβιντενς Στρίμρολερς.

Παρακολουθείστε το σχετικό video του ΝΒΑ 

Exit mobile version