NBA

NΒΑ: Συμφώνησε με τους Σπερς ο Λαντέιλ

Στους Σαν Αντόνιο Σπερς στο NBA θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζοκ Λαντέιλ που ενδιέφερε και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Στους Σαν Αντόνιο Σπερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζοκ Λαντέιλ που ενδιέφερε και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στους Σαν Αντόνιο Σπερς στο NBA θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζοκ Λαντέιλ που ενδιέφερε και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Τζοκ Λαντέιλ βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στο NBA, στην ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς που συνηθίζουν να εντάσσουν στο δυναμικό τους παίκτες από την Ευρώπη με τον Γκρεγκ Πόποβιτς τόσα χρόνια στην τεχνική τους ηγεσία.

Η μεταξύ τους συνεργασία θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια. Για τον παίκτη ακούστηκε πως ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός και η Αναντολού Εφές, όμως ο καλαθοσφαιριστής περίμενε το NBA.

H συμμετοχή του, στους Ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο Τόκιο, με την Εθνική Αυστραλίας, φαίνεται πως του έδωσαν την ευκαιρία να τραβήξει το ενδιαφέρον από ομάδες.

Ο ύψους 2,11 σέντερ αγωνίστηκε στην Ευρώπη από το 2018 έως το 2020. Αρχικά στην Παρτιζάν και στην συνέχεια στην Ζαλγκίρις.

Με τον σύλλογο της Λιθουανίας έκανε το μεγάλο… ξεπέταγμα, όπου είχε προπονητή και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ενώ από τον Δεκέμβριο του 2020 υπέγραψε στη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και παράλληλα αναδείχθηκε και MVP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμαριανός: «Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε – Θα δουλέψω σκληρά»

Ο Λιονέλ Μέσι «αποχαιρέτησε» τον Λουίς Σκόλα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τεράστια νίκη και στα ημιτελικά η Εθνική Ελλάδας πόλο!

Exit mobile version