NBA

ΝΒΑ: To «deal» που μπορεί να φέρει ΝτεΡοζαν-Όλντριτζ στο Ντάλας!

Οι Nτάλας Μάβερικς θέλουν να βάλουν ακόμα ένα σταρ δίπλα στους Ντόντσιτς-Πορζίνγκις. Μάλιστα φαίνεται να στοχεύουν συγκεκριμένα στους ΝτεΡόζαν και Όλντριτζ. Σύμφωνα με το μέσο του Ντάλας «fadeawayworld» για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους έναν από τους ΝτεΡόζαν ή Όλντριτζ είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν οποιοδήποτε νυν παίκτη του ροστερ τους εκτός από τον Σλοβένο...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι Nτάλας Μάβερικς θέλουν να βάλουν ακόμα ένα σταρ δίπλα στους Ντόντσιτς-Πορζίνγκις. Μάλιστα φαίνεται να στοχεύουν συγκεκριμένα στους ΝτεΡόζαν και Όλντριτζ.

Σύμφωνα με το μέσο του Ντάλας «fadeawayworld» για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους έναν από τους ΝτεΡόζαν ή Όλντριτζ είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν οποιοδήποτε νυν παίκτη του ροστερ τους εκτός από τον Σλοβένο και τον Λετονό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: «Φεύγει τον Νοέμβριο για τις ΗΠΑ ο Καμπάτσο»

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι Σπερς ψάχνουν να φτιάξουν μία νέα ομάδα από την αρχή και την ανταλλαγή των δυο βετεράνων δεν θα την απέρριπταν. Οι δυο παίκτες έχουν ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο ο ΝτεΡόζαν έχει την option να μείνει ελεύθερος από φέτος αν το επιθυμεί.

Για να αποφύγουν την πιθανότητα να τους χάσουν ελεύθερους, το Σαν Αντόνιο θα μπορούσε να στείλει στο Ντάλας τους Χάρνταγουεϊ, Πάουελ, Κλέμπερ και Τζάστιν Τζάκσον για τους 2 πρώην All Star παίκτες.

Exit mobile version