NBA

Ο Αντετοκούνμπο… διέλυσε τους Χόρνετς με επική εμφάνιση! (vids)

Ο Γιάννη Αντετοκούμπο πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση στη Σάρλοτ και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Χόρνετς με 93-85. Ο «Greek Freak» έκανε τα πάντα στο παρκέ, πετυχαίνοντας τους 41 πόντους της ομάδας του! Ακόμη, μάζεψε 20 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε one man show. Το ματς ήταν ντέρμπι σχεδόν...

Ο Αντετοκούνμπο ζήτησε το... στέμμα του Βασιλιά (vid)
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννη Αντετοκούμπο πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση στη Σάρλοτ και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Χόρνετς με 93-85.

Ο «Greek Freak» έκανε τα πάντα στο παρκέ, πετυχαίνοντας τους 41 πόντους της ομάδας του! Ακόμη, μάζεψε 20 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε one man show.

Το ματς ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια. Στο τέλος, όμως ο Αντετοκούνμπο πάτησε το… γκάζι και βελτίωσε ακόμη περισσότερο το ρεκόρ των Μπακς (52-8), αποδεικνύοντας γι’ ακόμη μία φορά ότι διανύει καλύτερη σεζόν από την περσινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Νίκη στην παράταση για τους Ρόκετς, «διέλυσαν» τους Λέικερς οι Γκρίζλις (vids)

Συνολικά, το κοντέρ του Έλληνα σταρ έγραψε 41 πόντους, 20 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, 3 λάθη και 17/28 σουτ σε μία ακόμα εξωπραγματική εμφάνιση τη φετινή σεζόν.

Συμπαραστάτες του Αντετοκούνμπο ήταν οι Μπρουκ Λόπεζ, (16 πόντους και 7 ριμπάουντ) και Τζορτζ Χιλ,(11 πόντους και 5 ριμπάουντ).

Πρώτος σκόρερ για τους Χόρνετς ήταν ο Ντεβόντε Γκέιχαμ με 17 πόντους.

Τα 12λεπτα: 20-26, 43-45, 68-70, 85-93.

Exit mobile version