NBA

«Ο Αντετοκούνμπο κατέκτησε το βραβείο του MVP»

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ESPN ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του MVP του NBA. Σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ σε θέματα NBA, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερο φορά στην καριέρα του κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ. Ο Giannis ήταν το μεγάλο φαβορί για την...

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ESPN ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του MVP του NBA.

Σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ σε θέματα NBA, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερο φορά στην καριέρα του κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ.

Ο Giannis ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση αυτού του βραβείου, μιας και αφορά την απόδοση του παίκτη στην regular season. Και το επιβεβαίωσε κάνοντας το back to back.

Ο Έλληνας σταρ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 2016 και τον Στεφ Κάρι που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο δύο συνεχόμενες σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα τρομερό ρεκόρ νικών- ηττών (53-12) στην κανονική περίοδο και μέχρι τη διακοπή του Μαρτίου λόγω κορονοϊού.

Όπως είναι φυσικό ο Γιάννης πρωταγωνιστεί στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, έχοντας κατά μέσο όσο 29,8, 13,7 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ ανά παιχνίδι.

 

Exit mobile version