NBA

Ο Μέγας Μπιλ Ράσελ για τον Αντετοκούνμπο: «Δεν μπορώ να πω το επώνυμο σου, αλλά συγχαρητήρια»

Ο θρυλικός Μπιλ Ράσελ έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια στον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι «απλά και μόνο» πρωταθλητής NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και MVP των τελικών κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γιάννης δεν είναι «απλά και μόνο» πρωταθλητής NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και MVP των τελικών κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 50 πόντους (16/25 σουτ εντός παιδιάς, 17/19 βολές), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 τάπες σε 42 λεπτά συμμετοχής, «σφράγισε» το πρωτάθλημα για την ομάδα του στον έκτο τελικό με σκορ 105-98.

Συγχαρητήρια στον Γιάννη για την επιτυχία του έστειλαν πολλοί σταρ του NBA, όμως τα συγχαρητήρια του θρυλικού Μπιλ Ράσελ έχουν ξεχωριστή σημασία.

Όπως είναι γνωστό το βραβείο των τελικών του ΝΒΑ φέρει το όνομα «Μπιλ Ράσελ», ο οποίος με τη φανέλα των Σέλτικς κατάφερε να πανηγυρίσει 11 πρωταθλήματα σε 13 χρόνια καριέρας!

Παρακάτω η ανάρτησή του για τον Αντετοκούνμπο

«Συγχαρητήρια Γιάννη. Δεν μπορώ να πω το επώνυμό σου, αλλά συγχαρητήρια που κέρδισες το βραβείο Μπιλ Ράσελ (σ.σ. MVP των τελικών)» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στην ανάρτησή του στο twitter, συμπλήρωσε: «Συγνώμη που έπρεπε να περάσω και πάλι την Covid. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εγώ εκεί και να σου δώσω το βραβείο».

Διαβάστε επίσης:

Αντετοκούνμπο: Τα πρώτα λόγια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Αντετοκούνμπο: Γιάννης, Θανάσης και Κώστας τα πρώτα τρία αδέλφια με δαχτυλίδι στο NBA

Αντετοκούνμπο: Γιάννης και Θανάσης πανηγύρισαν μαζί live – «Έρχομαι στο ξενοδοχείο – Δεν θα σου ανοίξω την πόρτα»

Exit mobile version