Ολάζουον: «Αν ο Τζόρνταν ήταν ζώο στη ζούγκλα…»

Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Τζόρνταν στα παρκέ του NBA, ήταν φυσικά ο Χακίμ Ολάζουον, με τις… μονομαχίες τους να μένουν στην ιστορία. Συγκεκριμένα, ο θρύλος του NBA, έχει αναφερθεί σε αυτές τις κόντρες με τον «Air» στο βιβλίο του, δείχνοντας με τα λόγια του, πόσο διαφορετικό ήταν να τον αντιμετωπίζεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόρνταν:...

Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Τζόρνταν στα παρκέ του NBA, ήταν φυσικά ο Χακίμ Ολάζουον, με τις… μονομαχίες τους να μένουν στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του NBA, έχει αναφερθεί σε αυτές τις κόντρες με τον «Air» στο βιβλίο του, δείχνοντας με τα λόγια του, πόσο διαφορετικό ήταν να τον αντιμετωπίζεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόρνταν: «Μόλις δείτε το The Last Dance, θα πείτε ότι είμαι φρικτός» (pic)

«Αν ήταν ζώο στην ζούγκλα ο Μάικλ Τζόρνταν θα ξάπλωνε στον μεγαλύτερο βράχο και κανείς δεν θα τον ενοχλούσε, κανείς δεν θα του έκανε επίθεση. Οι περισσότεροι σούπερ σταρς αν βρεθούν ο ένας απέναντι από τον άλλον αλληλοεξουδετερώνονται.

Όταν βλέπεις το πλάνο του παιχνιδιού το καταλαβαίνεις, εκτός αν κάποιος έχει τρομερή βραδιά, το παιχνίδι θα το κερδίσουν οι συμπαίκτες. Αλλά ο MJ δεν το παθαίνει αυτό. Είναι διαφορετικός. Κυριαρχεί στους σταρ», αναφέρει ο Ολάζουον.