NBA

Πορζίνγκις: «Θα είμαι έτοιμος στις αρχές Φεβρουαρίου»

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις βρίσκεται το στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο Πορζίνγκις μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του: «Το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας μου το έκανα στη Λιεπάγια. Στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις στις...

Πορζίνγκις: Τέλος η σεζόν για τον Λετονό
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις βρίσκεται το στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Πορζίνγκις μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του: «Το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας μου το έκανα στη Λιεπάγια. Στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις στις αρχές του Ιανουαρίου. Αλλά, αυτό δεν είναι σίγουρο, θα πρέπει να δω πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία μου. Όμως, τώρα μπορώ να δουλέψω πιο δυνατά. Θέλω το συντομότερο δυνατό να βρω τη φόρμα μου.

Τώρα, το πλάνο είναι να επιστρέψω στο Ντάλας, να δουλέψω για έναν μήνα και να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Ο γυμναστής του Ντάλας πιστεύει ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στις αρχές Φεβρουαρίου. Όμως, φαίνεται πως η διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά και μπορεί να επιστρέψω νωρίτερα από την προθεσμία. Ο γιατρός που με χειρούργησε, εκτίμησε πως θα είμαι στο 100% σε τρεις μήνες», ήταν τα λόγια του Λετονού φόργουορντ.

Exit mobile version