NBA

Ράπτορς: Χιλιάδες οπαδοί ενόψει της παρέλασης (vids)

Περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει η παρέλαση των Ράπτορς στους δρόμους του Τορόντο προκειμένου να γιορτάσει η πόλη την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ακόμη και έξι ώρες νωρίτερα στους κεντρικούς δρόμους γινόταν χαμός από διψασμένο κόσμο που θέλει να πανηγυρίσει τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Η ομάδα του Νικ Νερς αναμένεται να παρελάσει με...

Ράπτορς: Χιλιάδες οπαδοί ενόψει της παρέλασης (vids)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει η παρέλαση των Ράπτορς στους δρόμους του Τορόντο προκειμένου να γιορτάσει η πόλη την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ακόμη και έξι ώρες νωρίτερα στους κεντρικούς δρόμους γινόταν χαμός από διψασμένο κόσμο που θέλει να πανηγυρίσει τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Η ομάδα του Νικ Νερς αναμένεται να παρελάσει με το καθιερωμένο ανοικτό λεωφορείο γυρνώντας σε κεντρικά σημεία του Τορόντο όπου και θα γνωρίσει την αποθεώση.

Θυμίζουμε πως Ράπτορς επικράτησαν στους τελικούς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 4-2 νίκες.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Κάιλ Λάουρι παρουσιαζόταν ανυπόμονος για την παρέλαση καθώς σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Ακούω οτι θα έχουμε δύο εκατομμύρια φανς στην παρέλαση; Γιαγιά είμαι σίγουρος πως είσαι ήδη στην πρώτη σειρά!!».

Δείτε παρακάτω βίντεο από το συγκεντρωμένο πλήθος

Exit mobile version