NBA

Ράπτορς- Σέλτικς: «Συζητήσεις για μποϊκοτάζ» (pics)

Οι παίκτες των Ράπτορς και των Σέλτικς αναμένεται να έχουν συνάντηση για να συζητηθεί το ενδεχόμενο μποϊκοτάζ στο Game-1 της σειράς

Ράπτορς
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Στις Η.Π.Α οι αντιδράσεις για την υπόθεση του Τζέικομπ Μπλέικ είναι μεγάλες. Κι αγγίζουν και τα Playoffs του NBA καθώς οι παίκτες των Ράπτορς και των Σέλτικς βρίσκονται σε συζητήσεις για μποϊκοτάζ του Game-1 των ημιτελικών της Ανατολής.

O πρώτος αγώνας ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Σέλτικς, στο Ορλάντο, έχει προγραμματιστεί για τις 01:30 ξημερώματα Παρασκευής 28/8 (ώρα Ελλάδας) αλλά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Οι πληροφορίες για μποϊκοτάζ κυκλοφόρησαν από την πρώτη στιγμή. Πλέον πυκνώνουν. Κι αναφέρουν ότι οι παίκτες των Σέλτικς και των Ράπτορς θα έχουν μια ακόμα συνάντηση. Σκοπός; Να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο Game-1 της μεταξύ τους σειράς.

Ως κίνηση διαμαρτυρίας για την υπόθεση του Τζέικομπ Μπλέικ, τον οποίο πυροβόλησαν αστυνομικοί στο Ουισκόνσιν. Ήδη στις ΗΠΑ γίνονται διαδηλώσεις και υπάρχει έντονη κινητοποίηση.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με την είδηση: Θα συναντηθούν για να συζητήσουν

Ο Τζέιλεν Μπράουν και ο Μάρκους Σμαρτ είχαν μιλήσει ανοιχτά για μποϊκοτάζ. Δε χρειάστηκε να πουν περισσότερα. «Κάτι πρέπει να γίνει» είπε ο Σμαρτ. «Κάποια πράγματα αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ. Το μποϊκοτάζ είναι μια σκέψη αλλά θα πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα όλοι. Θα συζητήσουμε».

Περίπου τα ίδια είπε και ο Τζέιλεν Μπράουν.

Ο προπονητής των Ράπτορς, Νικ Νερς, τα έκανε πιο… δύσκολα. Και παραδέχθηκε ότι άκουσε δύο παίκτες να λένε ότι θέλουν να επιστρέψουν σπίτια τους!

Μάλιστα, το ESPN μεταφέρει και μια δήλωση του Νερς:

«Το να μποϊκοτάρουν τον αγώνα είναι ένας τρόπος να προσπαθήσουν να αναζητήσουν περισσότερη δράση. Και πιστεύω ότι αυτό θέλουν. Πιστεύω ότι υπάρχει αρκετή προσοχή αλλά όχι αρκετή δράση. Αυτό μπόρεσα να καταλάβω από τη συζήτηση» είπε ο κόουτς των Ράπτορς.

Για να δούμε που θα καταλήξουμε…

 

Exit mobile version