NBA

Ρέτζι Μίλερ: «Αν ο Τζόρνταν μου ζητούσε να πάω στους Μπουλς, θα του έλεγα άντε γ…..»! (pic)

Πίσω στη «χρυσή εποχή» του NBA, εκεί όπου το trash talking μεταξύ των σταρ του σπορ ήταν καθημερινό φαινόμενο. Λάτρης του Ρέτζι Μίλερ! Ο Ρέτζι Μίλέρ αστέρας των Ιντιάνα Πέισερς επί 18 ολόκληρα χρόνια ήταν ένας από τους πιο… σεσημασμένους… βρωμόστομους του NBA. Μάλιστα δεν δίσταζε να «τη λέει» ακόμη και στον Μάικλ Τζόρνταν, προκαλώντας...

Πίσω στη «χρυσή εποχή» του NBA, εκεί όπου το trash talking μεταξύ των σταρ του σπορ ήταν καθημερινό φαινόμενο. Λάτρης του Ρέτζι Μίλερ!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πίσω στη «χρυσή εποχή» του NBA, εκεί όπου το trash talking μεταξύ των σταρ του σπορ ήταν καθημερινό φαινόμενο. Λάτρης του Ρέτζι Μίλερ!

Ο Ρέτζι Μίλέρ αστέρας των Ιντιάνα Πέισερς επί 18 ολόκληρα χρόνια ήταν ένας από τους πιο… σεσημασμένους… βρωμόστομους του NBA. Μάλιστα δεν δίσταζε να «τη λέει» ακόμη και στον Μάικλ Τζόρνταν, προκαλώντας τον με κάθε τρόπο.

Ακόμη και τώρα που πάτησε τα 55 ο Μίλερ θέλοντας να καταδείξει πως δεν θα έφευγε ποτέ από την Ιντιανάπολις, εκστόμισε μια επική ατάκα κατά του Μάικλ Τζόρνταν!

Σε τοποθέτησή του για αν ο Μάικλ του ζητούσε να φύγει από τους ΙΝτιάνα Πέισερς προκειμένου να παίξει μαζί τους στους Σικάγο Μπουλς ο Ρέτζι Μίλερ απάντησε ορθά-κοφτά:

«Αν ο Μάικλ Τζόρνταν με καλούσε και προσπαθούσε να με πάρει στο Σικάγο, θα του έλεγα να πάει να γ@μ@θ@», ήταν η αφοπλιστική απάντησή του!

Δείτε παρακάτω τη σχετική ατάκα του Μίλερ για τον Τζόρνταν μέσω ανάρτησης του ESPN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor διαρροή 13/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία!

Ενόργανη γυμναστική – Ρία Σοφρά: «Είχα σπασμένο πόδι μου και ο προπονητής μου μου είπε: Σκάσε και κάνε»!

Exit mobile version