×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τάουνς: Η μητέρα του έχασε την μάχη με τον κορονοϊό


    Sportime Team

Τάουνς: Η μητέρα του έχασε την μάχη με τον κορονοϊό


Ο παίκτης των Τίμπεργουλβς, Καρλ Άντονι Τάουνς  θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Ζακλίν Τάουνς, που νικήθηκε τελικά από τον κορονοϊό.

Τον δικό προσωπικό Γολγοθά ανεβαίνει από σήμερα ο Καρλ Άντονι Τάουνς. Ο παίκτης των Τίμπεργουλβς, θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Ζακλίν Τάουνς, που είχε χτυπηθεί από τον Covid-19 και νικήθηκε τελικά από τον φονικό ιό.

Την είδηση του θανάτου, της Ζακλίν Τάoυνς, ανακοίνωσε οι Τίμπεργουλβς, οι οποίοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στη οικογένεια του παίκτη τους με μια ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«Η καρδιά της οικογένειας Τάουνς έσπασε και πονάει από την απώλεια της Ζακλίν Τάουνς, εξαιτίας επιπλοκών από τον Covid-19. H Ζακλίν, όπως την ήξεραν όλοι ανάμεσα στην οικογένειά τους και τους φίλους πάλευε με τον ιό περισσότερο από ένα μήνα, πριν καταλήξει σήμερα 13 Απριλίου.

Η Ζακλίν ήταν πολλά σε πολλούς ανθρώπους, σύζυγος, μητέρα, κόρη, γιαγιά, αδελφή θεία και φίλη. Ηταν η μητριάρχης της οικογένειας Τάoυνς. Και ήταν μια απίστευτη πηγή δύναμης, στοργής, ενδιαφέροντος για όλους και ένα εξαιρετικά αγαπητό πρόσωπο, που μπορούσε να…αγγίξει όποιον την γνώριζε».

Στην ανακοίνωση οι «Λύκοι» τόνιζαν ότι η οικογένεια είναι συγκλονισμένη και συντετριμμένη από την απώλεια αυτή και παρακαλεί όλους να της επιτρέψουν να διατηρήσει το όλο θέμα μακριά από την δημοσιότητα.

Η Ζακλίν Τάουνς είχε πέσει σε κώμα στις 25 Μαρτίου όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Καρλ Άντονι Τάoυνς μέσα από τα social media.

Το τρομερό είναι ότι και ο πατέρας του παίκτη είχε χτυπηθεί από τον κορονοϊό. Εκείνος, όμως, δεν είχε επιπλοκές και κέρδισε την μάχη.


Τελευταία Νέα