NBA

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Οι… πτήσεις του προς το καλάθι των Χόρνετς (vid)

Στον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς που κέρδισαν οι τελευταίοι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρόσφερε δύο εντυπωσιακά καρφώματα.

Θανάσης Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς που κέρδισαν οι τελευταίοι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρόσφερε δύο εντυπωσιακά καρφώματα.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς με πολλές απουσίες γνώρισαν την ήττα από τους Χόρνετς με 127-119. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν από τους πρωταγωνιστές της συνάντησης με τους Χόρνετς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα λόγω του προβλήματος στο γόνατο, ενώ δεν αγωνίστηκαν ούτε οι Χόλιντει, Λόπεζ, Μίντλετον, Ντιβιτσέντζο και Πι Τζέι Τάκερ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση έχοντας 12 πόντους με 2/5 βολές, 5/13 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο, δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει στα «Ελάφια» τη νίκη.

Ο διεθνής φόργουορντ μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να συνδυάσει θέαμα και ουσία αφού έκανε δύο καρφώματα, δίνοντας… ενέργεια στους Μπακς.

Για τους νικητές, ο Μάιλς Μπρίτζες με 26 πόντους ήταν ο κορυφαίος, με τους Ντιβόντε Γκράχαμ και Τέρι Ροζίερ να έχουν από 20 πόντους.

Από πλευράς Μπακς, ο Τζόρνταν Νόουρα πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 24 πόντους και ο Τζεφ Τιγκ πρόσθεσε 19 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ακολούθησε με 12 πόντους αλλά για μία ακόμη φορά με αρκετό θέαμα.

Δείτε τα δύο καρφώματα του Θανάση:

NASA: H… ώρα της επιστροφής για τον «Osiris» μετά την βόλτα στον αστεροειδή Μπενού

Άρης: Σκεπτικός ο Καρυπίδης με την υπόθεση Μήτρογλου!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version