NBA

Θρύλος του NBA βρίσκεται στην Ελλάδα και νιώθει μαγεμένος!

Η Ελλάδα για ακόμα μία φορά γίνεται το κέντρο της προσοχής για τις ομορφιές της, με έναν θρύλο του NBA να την αποθεώνει.

Θρύλος του NBA βρίσκεται στην Ελλάδα και νιώθει μαγεμένος!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο θρύλος του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του και τον θαυμασμό του για την Ελλάδα.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες μπάσκετ όλων των εποχών, βρίσκεται στη χώρα μας που απολαμβάνει τις διακοπές του και νιώθει μαγεμένος για ακόμα μία φορά.

Μάλιστα δε σταματάει να μοιράζεται στιγμές μέσα από το προσωπικό του Twitter, κάνοντας το γύρο αρκετών νησιών, αλλά το σημαντικότερο, πηγαίνοντας στην Ακρόπολη.

Εκεί ο θρύλος του NBA, έμεινε όπως είναι λογικό με το στόμα… ανοιχτό, αφού ο Παρθενώνας τον εξέπληξε και θέλησε να μοιραστεί ακριβώς τα όσα έμαθε από την περιήγηση του αυτή.

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς.

Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη και GM των Λος Άντζελες Λέικερς.

Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα, από έναν τόσο αναγνωρισμένο αθλητή και επιχειρηματία, που μιλάει με τα πιο κολακευτικά λόγια.

Exit mobile version