NBA

Time: Στους 100 πιο επιδραστικούς του 2020 ο Αντετοκούνμπο

Το θρυλικό περιοδικό «Time» κατέταξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ή αλλιώς Influential ανθρώπους για το 2020.  Ο back to back MVP του NBA σύμφωνα με το περιοδικό «Time» είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2020 και ο Greek Freak μπορεί να εμπνεύσει εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Μάλιστα...

Γιάννης Αντετοκούνμπο- Time
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το θρυλικό περιοδικό «Time» κατέταξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ή αλλιώς Influential ανθρώπους για το 2020. 

Ο back to back MVP του NBA σύμφωνα με το περιοδικό «Time» είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2020 και ο Greek Freak μπορεί να εμπνεύσει εντός, αλλά και εκτός παρκέ.

Μάλιστα το περιοδικό ζήτησε από τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ για μιλήσει για τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Γιάννης θα κάνει κι άλλα ρεκόρ στο ΝΒΑ, ήδη έχει πολλά. Αλλά ένας ήρωας αθλητής είναι πάνω από τα ρεκόρ. Ο Γιάννης είναι παράδειγμα που στέκεται σε όσα πιστεύει.

Πήγε τους Μπακς στα playoffs και εκείνος και η ομάδα του επαναστάτησαν, αρνούμενοι να παίξουν. Μια φορά ρώτησα τον Γιάννη τι σημαίνει το όνομα του και μου είπε, ‘το στέμμα έχει φτάσει’ ή αλλιώς ο Βασιλιάς είναι εδώ. Βέβαια και είναι».

Exit mobile version