NBA

Το… μαγικό χέρι του Αντετοκούνμπο ισοφάρισε τη σειρά (vid)

Πάλι από την αρχή! Με τη σειρά να έχει φτάσει στου δρόμου τα μισά. Την… απόφαση γι’ αυτό έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δεν ήταν μόνο ο κορυφαίος σκόρερ των Μπακς, αλλά και ο αθλητής που έκρινε την τύχη του τέταρτου αγώνα με τους Σέλτικς (104-102). Μέχρι την προτελευταία κατοχή, η… τιμή άνηκε στον Μάλμολμ Μπρόγκντον....

Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πάλι από την αρχή! Με τη σειρά να έχει φτάσει στου δρόμου τα μισά.

Την… απόφαση γι’ αυτό έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δεν ήταν μόνο ο κορυφαίος σκόρερ των Μπακς, αλλά και ο αθλητής που έκρινε την τύχη του τέταρτου αγώνα με τους Σέλτικς (104-102).

Μέχρι την προτελευταία κατοχή, η… τιμή άνηκε στον Μάλμολμ Μπρόγκντον. Το δικό του σουτ τριών πόντων έφερε ξανά μπροστά στο σκορ τα «ελάφια» με 102-100.

Δύο βολές του Αλ Χόρφορντ σημείωσαν ακόμη μία ισοπαλία. Και εκεί ήρθε ο Γιάννης.

Αστοχη προσπάθεια του Μπρόγκντον και φόλοου του Αντετοκούνμπο! Καλάθι και νίκη στους Μπακς.

Η σειρά πλέον βρίσκεται στο 2-2 και θα αλλάξει για μία ακόμη φορά έδρα, καθώς το επόμενο ματς θα διεξαχθεί στη Βοστόνη.

Θαυμαστές από τη Βραζιλία Η συνεργασία Μπρόγκντον-Γιάννη

Ο «Κούνμπο» τελείωσε το ματς με 27 πόντους (10/18 δίποντα, 0/2 τριπ., 3/6 βολές), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Τον ακολούθησε ο Κρις Μίντλετον με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ τους…big three των Μπακς συμπλήρωσε ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Για τους Σέλτικς, οι οποίοι προσπέρασαν στο σκορ με έναν πόντο (100-99) – και ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 20 πόντους (65-45 στα μέσα της 3ης περιόδου – χάρη σε ένα τρίποντο του κορυφαίου, Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος πέτυχε και ρεκόρ καριέρας (34π., 8 ριμπ., 1 ασίστ). Ο Τζέισον Τέιτουμ πρόσθεσε 21  πόντους, ο Αλ Χόρφορντ 13 και ο Μπέινς 9 πόντους και 11 ριμπάουντ. Η τελευταία επίθεση εκδηλώθηκε με άστοχο σουτ του Μόρις (13π.).

Exit mobile version