NBA

Τζόρνταν: Όταν «σκότωσε» τους Καβαλίερς (vid)

Το NBA δημοσίευσε βίντεο με το αξέχαστο «buzzer beater» του Μάικλ Τζόρνταν με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι Σικάγο Μπουλς αποτελούν μια από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες στην ιστορία ολόκληρου του ΝΒΑ. Τα κατορθώματα των Μουλς και του Μάικλ Τζόρνταν τεράστια και ταυτόχρονα πολυάριθμα στην ιστορία του πρωταθλήματος....

Τζόρνταν
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το NBA δημοσίευσε βίντεο με το αξέχαστο «buzzer beater» του Μάικλ Τζόρνταν με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι Σικάγο Μπουλς αποτελούν μια από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες στην ιστορία ολόκληρου του ΝΒΑ. Τα κατορθώματα των Μουλς και του Μάικλ Τζόρνταν τεράστια και ταυτόχρονα πολυάριθμα στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια (17/05/1993) οι Σικάγο Μπουλς κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ με 4-0 κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, χάρη σε ένα “μυθικό” buzzer beater από τον Μάικλ Τζόρνταν.

Εκείνη τη χρονιά μάλιστα οι Μπουλς έφτασαν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στους Φίνιξ Σανς για να γράψουν ιστορία.

Το ΝΒΑ όμως θυμάται το καταπληκτικό σουτ στη λήξη του χρόνου από τον “Air” Jordan που χάρισε μια ιστορική πρόκριση.

Exit mobile version